Meni Zapri

World Ski Awards 2018 – štiri nagrade za Slovenijo

Krvavec kot najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort Kranjska Gora kot najboljši slovenski smučarski hotel, Skipass hotel iz Kranjske Gore kot najboljši butični smučarski hotel in Koča Planina v Bohinju kot najboljša smučarska koča so preteklo soboto prejeli nagrade organizacije World Ski Award. Priznanja za leto 2018 so minuli konec tedna podelili na slovesni prireditvi v priznanem avstrijskem smučarskem središču Kitzbühel.

Krvavec je že tretje leto zapored dobil smučarskega oskarja za Najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort pa je že šestič zapored osvojila to mednarodno nagrado.

Pogled na Ramada Resort Kranjska Gora, foto: Ramada Resort
Hotel Krvavec, foto: Medja

Dogodek in tekmovanje World Ski Awards združujeta globalno pobudo za prepoznavanje in nagrajevanje odličnosti v smučarskem turizmu. O smučarskih nagradah World Ski Awards, ki so jih prvič podelili leta 2013, odloča glasovanje strokovnjakov, ki delajo v smučarski industriji, organizatorjev potovanj, medijev ter zainteresirane javnosti.

Hotel Skipass Kranjska Gora, foto: hotel Skipass
Koča Planina v Bohinju, foto: internet

Direktor družbe Hit Alpinea, Milan Sajovic, je po podelitvi dejal: »Veseli nas vnovična potrditev vseh prizadevanj zaposlenih, ki se dnevno trudijo za dvig kakovosti naših turističnih storitev. Ramada Resort ima edinstveno lokacijo, veliko pa se posvečamo programom in dogodkom, ki bivanje našim gostom polepšajo in popestrijo. Tudi certifikata Travelife in Slovenia Green Accommodation potrjujeta trajnostno in okolju prijazno usmeritev hotela«.  Napovedal je, da bo pozimi ob izteku smučišč zaživela prenovljena »snežna plaža« z zanimivo ponudbo jedi in pijač ter udobnim prostorom za počitek med smuko.

Iz RTC Krvavec pa so nagrado pospremili s komentarjem: »Ključ  uspeha so nedvomno naši zaposleni, ki s svojo motivacijo, idejami in predanostjo soustvarjajo uspešno zgodbo. Biti že tretje leto v druščini najboljših svetovnih smučišč je dokaz, da je naša pot prava.«