Meni Zapri

Tomaž Repinc je novi predsednik uprave družbe Hit

Nadzorni svet družbe Hit je danes za novega predsednika uprave imenoval Tomaža Repinca, ki bo petletni mandat nastopil s 1. januarjem 2019.

Na današnjem nadaljevanju 22. redne seje so nadzorniki družbe Hit z večino glasov za predsednika uprave družbe Hit izbrali Tomaža Repinca. Nadzorni svet je Tomaža Repinca pozval, da v roku 30 dni od imenovanja predlaga dva kandidata za člana uprave. Mesto četrtega člana uprave in hkrati delavskega direktorja bo še naprej zasedal Marjan Zahar.

Tomaž Repi je v družbi Hit zaposlen vse od leta 1993, ko je v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori pričel z delom krupjeja. Z delom je nadaljeval v Hitovi odvisni družbi v Bosni in Hercegovini. Po zahtevnem usposabljanju na vseh poslovnih funkcijah v igralništvu v Novi Gorici je nato kot član uprave deloval v Hitovi odvisni družbi na Hrvaškem. V Slovenijo se je vrnil na mesto vodje igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori, med leti 2010 in 2013 pa je bil direktor igralništva in turizma v družbi Hit. Od leta 2013 vodi pravkar prenovljeni igralniško-zabaviščni center Korona v Kranjski Gori.

»Nadzorni svet družbe Hit je z imenovanjem zaključil kadrovski postopek izbire novega predsednika uprave družbe Hit. Člani nadzornega sveta so z večino glasov za predsednika uprave družbe Hit izbrali Tomaža Repinca, pri čemer predstavnica države v nadzornem svetu ni glasovala, ker v kadrovskem postopku ni sodelovala,« je po zaključku današnje seje povedal Marjan Pintar, predsednik nadzornega sveta družbe Hit.

Vir: HIT