Meni Zapri

Združenje Star Alliance se je povezalo z iskalnikom Skyscanner

Največje svetovno letalsko združenje Star Alliance se je povezalo z globalnim iskalnikom potovanj Skyscanner, kar omogoča potnikom, ki obiščejo prenovljeno in posodobljeno spletno stran združenja Star Alliance, da iščejo polete, si pogledajo cene vozovnic in rezervirajo letalsko vozovnico  neposredno pri katerikoli letalski družbi, ki je članica Star Alliance. Članica združenja je skoraj že 15 let tudi Adria Airways.

Ta lahko dostopna funkcija poleg iskalnika letaliških salonov, statusa letov in drugih storitev, povezanih s potovanjem, ponuja možnost iskanja vozovnic v storitvi Skyscanner tako, da uporabnika ob nakupu neposredno poveže s spletnim mestom prevoznika, člana združenja Star Alliance.

Prenovljena spletna stran Star Alliance vključuje posamezne spletne strani 28 družb članic v devetih jezikih, je uporabniku prijaznejša, hkrati pa zagotavlja krajšo pot do najbolj priljubljenih funkcij tako na namiznih kot mobilnih napravah.

Z več kot 18.800 dnevnimi poleti na več kot 1.300 destinacij v 193 državah članice Star Alliance  zdaj pokrivajo 98 % sveta. Nove zmogljivosti portala uporabnikom omogočajo tudi iskanje globalnih povezav, ki najbolje ustrezajo njihovim potovalnim potrebam.

Nova možnost iskanja na spletni strani je ena od številnih digitalnih pobud, ki jih Star Alliance razvija skupaj s svojimi članicami, zato da bi bile storitve s pomočjo novih tehnologih za uporabnike dostopnejše. Gre za medlinijsko sledenje prtljage, medlinijsko dodelitev sedežev v času rezervacije, iskanje lokacije prednostnih vrst za varnostni pregled (Gold Track na približno 150 letališčih) in potrditev številke članstva potnikov, ki pogosto potujejo.