Meni Zapri

Wellness Orhidelia že desetič najboljši

Elitno nagrado za »Naj Wellnes« v kategoriji Turizem veliki, ki jo podeljuje uredništvo »Dobro jutro, Slovenija«, si že od čistega začetka lasti Wellness Orhidelia. Z včerajšnjo ponovno in skupno 10. zaporedno zmago so v Termah Olimia zaokrožili čudovito in nepozabno dekado, ki jo opisujejo s tremi besedami – užitek, veselje in ponos.

Po mnenju obiskovalcev je občutiti Wellness Orhidelia v vsej njegovi lepoti neprecenljivo doživetje. In kot ekipa so v Termah Olimia še posebej ponosni, da lahko s ponujenimi storitvami in predanim delom čisto vsakega člana ekipe prispevajo k boljšemu telesnemu počutju vsakega posameznika.

Wellness Orhidelia

»Nagrada ‚Naj Wellness‘ je najboljša možna pohvala, s katero dokazujemo, da so ekipni duh, predanost in želja po skupnem dobrem prava pot do končnega uspeha in zaupanja. Istočasno je prestižna nagrada za nas obveza, da vse najboljše, za kar smo bili nagrajeni, negujemo in vseskozi nadgrajujemo, saj sta ugodje in zadovoljstvo naših gostov vedno na prvem mestu,« je povedal ob razglasitvi rezultatov Vasja Čretnik, direktor marketinga in prokurist Term Olimia.

Vir in fotografije: Terme Olimia