Meni Zapri

The Fuzzy Log je nov youth hostel v Ljubljani

Youth Hostel The Fuzzy Log, član skupine Union Hotels Collection, je nov član verige International Youth Hostel Federation (IYHF), ki jo v Sloveniji zastopa Popotniško združenje Slovenije. The Fuzzy Log je tudi prvi večji turistični nastanitven objekt, ki odpira svoja vrata po koncu epidemije.

Gre za trajnostno naravnan hostel, ki ustreza najstrožjim COVID-19 varnostnim zahtevam. Ima mednarodno veljaven certifikat WYSE Travel Conferederation, največjega združenja ponudnikov na področju mladinskih in študentskih  potovanj, ki deluje od leta 1949. Združenje je partner Unesca in deklaracije WYSE COVID-19 Svetovne turistične organizacije. To deklaracijo imajo v Sloveniji le trije hostli, vsi so člani mreže IYHF.

Hostel se nahaja v sedmem nadstropju hotela Central na Miklošičevi cesti 9 v Ljubljani in je s svojimi 210 posteljami pomemben del mreže mladinskih prenočišč v Sloveniji.

Hostel ponuja urbano glamping izkušnjo z vrsto alternativnih nastanitvenih možnosti, kot so sobe Cabin Logs, šotori na strehi stavbe in spalne kapsule, poleg tega pa še kuhinjo, prostor za druženje in delo. Prijava v hostel in vstop v sobo sta možna z mobilno aplikacijo.

Naslovna fotografija Youth Hostel The Fuzzy Log, foto: Popotniško združenje Slovenije