Meni Zapri

3. mednarodni velnes kongres bo posvečen duševnemu velnesu

Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana, Glotta – Center za novo znanje, Državni svet RS in Velnes akademija organizirajo v sodelovanju s številnimi drugimi organizatorji 20. in 22. aprila 3. mednarodni kongres na temo duševni velnes.

Na kongresu bo 44 strokovnjakov z različnih področij predstavilo, kako lahko posameznik vpliva na svoje dobro počutje oziroma svoj notranji vir, ki nam pomaga, da mislimo, čutimo, komuniciramo in se povezujemo z drugimi ter delujemo v smeri, ki si jo želimo.

Izbrane teme so namenjene obravnavi duševnega počutja tako v zasebnem življenju posameznika kot v organizacijah. Strokovnjaki bodo med drugim iskali odgovore na vprašanji kako trenutne razmere, ki jih povzroča pandemija s številnimi omejitvami za normalno življenje in socialne stike vplivajo na naše duševno zdravje in kako vzpostaviti ravnovesje med poslovnim in zasebnim v obdobju, ko marsikdo dela od doma. Predstavili bodo tudi različne tehnike in načine, kako si z njimi vsak posameznik lahko pomaga do boljšega duševnega počutja.

Zaradi epidemije bo kongres potekal v virtualni izvedbi prek platforme Zoom. Udeležba na kongresu je brezplačna, vendar se je potrebno prijaviti. Podrobne informacije so objavljene na spletni strani www.velneskongres.si.