Meni Zapri

Lolita Eipprova v najbolj elitni družbi na svetu

Slaščiačrna Lolita Eipprova v Ljubljani, ki sodi v skupino Kaval Group, je po izboru spletne strani Dezeen uvrščena v elito petih lokalov na svetu z najbolj trajnostno oblikovano notranjostjo, ki združuje umetnost, notranjo opremo in kulinariko v harmoniji s trajnostjo.

Poleg omenjenega priznanja je Lolita Eipprova prišla tudi v izbor sedmih najlepših kavarn v Evropi po izboru tekmovanja Restaurant & Bar Design.

Prostor, ki so ga z izjemno tankočutnostjo in širino zasnovali v butičnem arhitekturnem biroju TRIIIJE, se igra z vsemi čutili. Gledate umetnost in vse skrivne posege, se dotaknete tekstur in tekstila, slišite diskretne zvoke glasbe, lokala in zunanjosti, zaznate vonj vroče sveže kave, okusite domač sladoled in zamižite v grižljaju izjemnih sladic.

Restaurant & Bar Design Awards je svetovno priznano in vodilno tekmovanje, ki nagrajuje izjemne dosežke posvečene odličnosti pri oblikovanju prostorov namenjenih gostoljubju.

Nagrade Dezeen Awards pa organizira Dezeen, najbolj priljubljeno in vplivno spletno mesto namenjeno arhitekturi in oblikovanju. Spletno mesto je merilo za mednarodno oblikovalsko odličnost in vrhunsko priznanje za arhitekte in oblikovalce na svetu.

Fotografije: Kaval Group