Meni Zapri

Podporniki

Družba BTC

Z zaupanjem vodilnih multinacionalk in regionalnih družb se družba BTC uvršča med vodilne družbe na področju razvoja poslovnih nepremičnin v regiji. Pod blagovno znamko BTC City upravlja z enim izmed največjih poslovnih, nakupovalnih, zabaviščnih, rekreacijskih in kulturnih središč Evrope, ki se nahaja v prestolnici Slovenije, Ljubljani. Prav tako upravlja z dvema nakupovalnima središčema v Novem mestu in Murski Soboti, ob tem pa nudi največjim strankam iz Slovenije tudi prvovrstne storitve na področju upravljanja poslovnih nepremičnin. Družba BTC upravlja tudi s poslovno enoto za logistične storitve, ki znotraj sektorja prehranske logistike v Sloveniji zaseda vodilni položaj na trgu.

Postojnska jama d.d.

Podjetje Postojnska jama d. d. nadaljuje bogato tradicijo upravljanja ogledov, ki sega v 20. leta 19. stoletja. Osnovno poslanstvo podjetja danes je upravljanje Parka Postojnske jame, ki jo predstavljajo Postojnska jama z Vivarijem, Predjamski grad z Jamo pod njim ter druge znamenitosti (Otoška, Pivka in Črna jama, razstavni paviljon EXPO, etnološko središče Modrijanov mlin in Tajni prostori hotela Jama). Pomemben del podjetja so še gostinska, namestitvena in trgovska dejavnost ter posebni programi (prireditve, šolski programi, doživljajski ogledi), med katerimi izstopa produkt »Po poteh Luke Čeča«, nosilec znaka Slovenia Unique Experiences.

Slovenska turistična organizacija

Slovenska turistična organizacija (STO) je osrednja nacionalna inštitucija za promocijo turizma. Še posebej v zadnjih letih je s sistematičnim načrtovanjem razvojnih in promocijskih aktivnosti ter s sodobnim pristopom k pozicioniranju naše dežele na globalnem turističnem zemljevidu povečala prepoznavnost in ugled Slovenije kot avtentične butične destinacije za 5-zvezdična doživetja. Razvojne in promocijske aktivnosti STO izvaja v skladu z vizijo Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017–2021 usmerjene v povečevanje prepoznavnosti Slovenije kot zelene butične globalne destinacije za zahtevnega obiskovalca

Wellness. In več. Terme Olimia.

Odkrijte blagodejni učinek termalne vode in moč narave. Raziščite čarobni svet Wellnessa Orhidelia, uradno najboljšega wellnessa v Sloveniji, prepustite se, da vas nosi voda. Izberite sproščujoče tretmaje v Spa centrih, uživajte v bogatih savna programih naših Gospodarjev vetra, spoznajte in živite filozofijo selfnessa ter rešite zdravstvene težave s pomočjo sodobne in alternativne medicine v Centru Zdravja Olimia. Family Wellness Termalija, prvi slovenski družinski wellness, in vsem dobro poznani zunanji Termalni park Aqualuna sta edinstvena svetova vodnih atrakcij, ki jih obožujejo tako otroci kot njihovi starši! Ne glede na to, ali iščete oddih poln doživetij ali edinstveno kongresno destinacijo, naredite nekaj zase in obiščite Terme Olimia, saj skupaj s svojo pravljično okolico ustvarjajo edinstveno celoto sprostitve, zabave in razvajanja.

Terme Krka

Družba Terme Krka je del skupine Krka. Smo eno vodilnih turističnih podjetij v Sloveniji in združujemo Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Hotele Otočec in Hotel Krka v Novem mestu, pod naše okrilje pa spadata tudi obmorski center Talaso Strunjan in Golf Grad Otočec. V Termah Krka se ponašamo z visoko kakovostjo storitev in osebnim pristopom do vsakega posameznika. S pestro ponudbo tako zdravstvenih in sprostitvenih kot tudi gostinskih, športno-rekreacijskih in počitniških storitev pomagamo gostom pri njihovih prizadevanjih za prijetnejše, ustvarjalnejše in bolj zdravo življenje.

Steklarna Rogaška

V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojijo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla. Njihov kristal je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu. Prav vsi izdelki so še vedno izdelani ročno, mojstrom steklarjem pa pri tem pomaga najsodobnejša tehnologija.