Meni Zapri

Od jutri postopno oživljanje dejavnosti v Termah Zreče

V Termah Zreče jutri začenjajo z izvajanjem ambulantne fizioterapije in postopnim delovanjem posameznih specialističnih ambulant, kar omogoča sproščanje ukrepov v času epidemije.

Na delo se postopoma vrača določeno število profesionalnih in strokovno usposobljenih sodelavcev v zdravstvu, katerih dodatna prioriteta v tem času bo, da poleg upoštevanju standardov mednarodne akreditacije AACI, zagotovijo kakovostno in varno obravnavo vsakega pacienta oziroma gosta.

Delni vnovični začetek delovanja zdravstva je velik izziv, so zapisali v Termah Zreče, saj so pred njimi novi, nevsakdanji dnevi in tedni, tako glede zagotavljanja varnosti obravnave pacientov kot tudi glede prihodnjega dela in racionalizacije poslovanja.

Veliko pozornosti bodo namenjali prav skrbi in zdravju pacientov in zaposlenih. Ob pomoči strokovne ekipe v zdravstvu so, v skladu s smernicami NIJZ in Ministrstva za zdravje, že pripravljena vsa navodila, postopki ravnanja in preventivni ukrepi za preprečevanja in obvladovanja morebitnih okužb.

Zaenkrat vrata teras gostinskih objektov v Termah Zreče in na Rogli ostajajo zaprta, z njihovim obratovanjem nameravajo začeti v drugi polovici meseca maja, odvisno od vremenskih pogojev.

Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, se je na Zreškem Pohorju že prebudila cvetoča pomlad in z optimizmom zrejo v prihajajoče mesece ter snujejo programe, ki vključujejo nepozabna družinska doživetja, med katere zagotovo sodi neponovljiv preplet narave, prijetne srednje gorske klime, številnih možnosti za šport, rekreacijo, zdravje in dobro počutje ter za okušanje pristnih kulinaričnih dobrot v družbi gostoljubnih in nasmejanih domačinov.

Naslovna fotografije: Rogla, foto: Iztok Medja