Meni Zapri

Nagrajenca MO Kranj tudi Iztok Škofic in Rastislav Rastko Tepina

S slavnostno akademijo so včeraj obeležili praznik Mestne občine Kranj. Župan Boštjan Trilar, gostitelj večera, je na Brdu pri Kranju v okviru Slavnostne akademije podelil najvišja priznanja in nagrade. Med nagrajenci za leto 2018 sta tudi člana našega Društva turističnih novinarjev Slovenije Iztok Škofic in Rastislav Rastko Tepina.

Veliko plaketo MO Kranj za leto 2018 je Iztok Škofic prejel za uvajanje novih tehnologij na področju informiranja
Veliko plaketo MO Kranj za leto 2018 je Rastislav Rastko Tepina prejel za prispevek na področju kulture in za prepoznavnost lajnarjev.

Tudi letošnja osrednja slovesnost praznika mestne občine, Slavnostna akademija, je minila v počastitev nagrajencev, ki so v preteklem letu in letih pozitivno prispevali bodisi k višjemu družbenemu, bodisi gospodarskemu razvoju in napredku Mestne občine Kranj. Gostitelj večera, župan Boštjan Trilar, se je v svojem nagovoru zahvalil letošnjim nagrajencem: »Kranjčanke in Kranjčani smo zelo ponosni na vas. Vsak se je prav posebej izkazal ali kot posameznik ali v društvu ali skupini. Vsi ste se s svojim delom in talentom dvignili daleč nad povprečje in naredili več kot se od vas pričakuje. In kar je še najbolj pomembno – naredili ste veliko dobrega za Kranj.«

Med nagrajenci za leto 2018 sta tudi člana Društva turističnih novinarjev Slovenije. Veliko plaketo Mestne občine Kranj za leto 2018 sta prejela Iztok Škofic za uvajanje novih tehnologij na področju informiranja in Rastislav Rastko Tepina za prispevek na področju kulture in za prepoznavnost lajnarjev.

Film o dogodku: