Meni Zapri

Tadeja Pivc Coudyser nova direktorica Kongresnega urada Slovenije

V začetku meseca je vodenje Kongresnega urada Slovenije prevzela Tadeja Pivc Coudyser, potem ko ga je 16 let vodil Miha Kovačič.

Tadeja Pivc Coudyser, ki se po 13-ih letih iz tujine vrača v Slovenijo, je pridobila dragocena znanja in izkušnje v mednarodnem okolju industrije srečanj, zlasti pri vodenju mednarodne prodaje od leta 2016 v Kongresnem uradu Hagua. Hkrati ima dobra znanja s produktom poslovnih srečanj in dogodkov ter motivacijskimi potovanji in doživetji.

V pogovoru  ob prevzemu funkcije, je poročala TTA, je izpostavila: »Vrnitev v Slovenijo je vznemirljiva, vsak dan znova odkrivam nove stvari in moram priznati, da se je v 13-ih letih veliko spremenilo. Veseli me, da delam za svojo domovino in jo promoviram v mednarodnem okolju. Ponosna sem na naš krasen košček Evrope, ki je izjemno raznolik in ponuja tako veliko. Menim, da mnogi poznajo lepote Slovenije, od gora, jezer, naravnih in kulturnih privlačnosti, do urbanih središč in morja. Produkt motivacijskih potovanj in doživetij je močan, zato vidim priložnost tudi za okrepitev poslovnih dogodkov, saj imamo izvrstno infrastrukturo in človeški kapital tudi na tem področju.«

Naslovna fotografija: Miha Kovačič in Tadeja Pivc Coudyser, foto: Kongresni urad Slovenije